Uutiset

03.11.2015 HELMARINin SYYSTIEDOTE 3.11.2015


Tervehdys,
 
Purjehduskausi on vääjäämättä jäämässä taakse ja talven harrastukset odottavat vuoroaan - kunnes pitenevät päivät ja kesän lähestyminen suuntavat veneilijöiden ajatukset jälleen vesille...
 
 
 

 
Mennyt vuosi on ollut mielenkiintoinen:
 
-    Moni Hallberg-Rassy on purjehtinut Suomen vesille, osa tehtaalta Ellösistä ja osa on löytänyt yhteistyöverkostomme avulla turvallisesti tiensä uusille omistajalle ja uusille kotivesille. Jos olet etsimässä Hallberg-Rassya, tai muutakin merkkivenettä, hyväkuntoinen kohde löytyy varmimmin kauttamme.
 
-    SELDÉN:in Suomen edustus on muuttanut muotoaan ja nykyään myös HELMARIN toimii Seldénin maahantuojana Suomessa. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme tälläkin puolella niin hyvin kuin mahdollista - toimitamme tarvikkeita ja varaosia tarpeen mukaan tilauksesta.
 
-    Venevälityksen osalta voidaan yleisesti todeta että hyviä käytettyjä veneitä on vähän tarjolla - kysyntää merkkiveneistä on, joskaan hintataso ei yllä aikaisempien vuosien tasolle. Kannattaisiko ottaa yhteyttä jos olette harkinnut veneenne myyntiä?
 
Tapaamisiin ja hyvää syksyn jatkoa,
 
t. Lassi Hellman

« palaa otsikoihin

HELMARIN | helmarin@helmarin.fi | puhelin: +358 (0)2 258 1600