Uutiset

01.07.2014 Kruunun kurssi on nyt edullinen!


Kruunun kurssi on nyt EURoon nähden edullisimmillaan sitten syksyn 2010!

3.7.2014 kurssi on n. 1EUR = 9,30SEK   = >  veneiden hinta on laskenut vuodessa 6%  !

Olisiko nyt aika tehdä Hallberg-Rassy'n ostopäätös ja tulla Öppna Varv -tapahtumaan 22.-24.8.2014?
Lähes kaikki mallit ovat esillä.

Toimitusajat ovat jo pitkällä kevättalvessa 2015


 


Lyhyt historiikki 70-vuotiaasta Hallberg-Rassy'sta.

Kaikki alkoi 70 vuotta sitten Ruotsin saariston sydämessä Harry Hallbergin toimesta. Tänään 9400 Hallberg-Rassy -purtta 24 ja 64 jalan välillä on toimitettu kaikkiin maailmanosiin.

Hallberg-Rassy on erikoistunut rakentamaan vakavaan matkapurjehdukseen tarkoitettuja avomeriveneitä. Aluksi veneet rakennettiin kokonaan puusta ja vuodesta 1963 lasikuiturungot otettiin käyttöön. Kuulleessaan sanat "Blue Water Cruiser" - matkapurjevene, on Hallberg-Rassy on usein ensimmäinen nimi joka tulee mieleen. Mihin satamaan meneekin, on hyvin todennäköisestä nähdä ainakin yksi Hallberg-Rassy. Ajattoman, omaleimaisen ja useimman mielestä kauniin ulkomuodon ansiosta​​ ei ole väliä onko vene uusi tai jo vuosikymmeniä purjehtinut, Hallberg-Rassyn tunnistaa aina.

Ei mitään, ja toisaalta paljon on vuosien varrella tapahtunut Hallberg-Rassy -käsitteen (concept) suhteen. Hallberg-Rassy -käsite tarkoittaa, nyt ja alkuvuosina, mukavaa matkapurjevenettä jota on helppo käsitellä: kokonaisuus jossa on tehokas moottori, suuri tankkikapasiteetti, suojainen ja mukava avotila, kokeneiden venepuuseppien silmiä hivelevä viimeistely, sekä parhaiden ammattilaisten huolellisesti tekemät laiteasennukset. Nykypäivän mallit tarjoavat lisäksi enemmän luonnonvaloa, parempaa suorituskykyä ja jopa enemmän mukavuutta. Nykyaikainen Hallberg-Rassy on paitsi mukava, mutta myös suorituskykyinen voittaakseen niin paikallisia purjehduskilpailuja kuten Tjörn Runt tai valtamerikilpailuja kuten ARC yli Atlantin.


Hallberg-Rassy group on perheyritys jossa on hyvä näkemys pitkän tähtäyksen liiketoimintaan. Ei panttauksia (
mortgage), yhtiön kapasiteetti joustaa aina kun tarvitaan. Viimeisimmät taloudelliset katsaukset osoittavat kannattavaa liiketoimintaa sekä veneenrakennuksessa, että kaupallisella sektorilla. Groupin oma pääoma on yli 300 miljoonaa Ruotsin kruunua. 9 400 venettä on toimitettu sovitun aikataulun mukaisesti.

 

Tarkempaa tietoa Hallberg-Rassyn historiasta, katso http://www.hallberg-rassy.com/company/.


Huomaa että kruunun kurssi on nyt EURoon nähden edullisimmillaan sitten syksyn 2010!


Lataa tästä PDF-tiedote

« palaa otsikoihin

HELMARIN | helmarin@helmarin.fi | puhelin: +358 (0)2 258 1600